MR.DIY POLİTİKALAR
1.0 MR.DIY İNTERNET SİTESİ AYDINLATMA METNİ

İşbu Aydınlatma Metni’nde, kişisel verilerinizin, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve ilgili mevzuata uygun olarak, veri sorumlusu “Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Ferko Signature Blok No: 175 İç Kapı No: 7 Şişli/İstanbul”adresinde yer alan MRDIY Turkey Ev Gereçleri ve Yapı Malzemeleri İthalat Anonim Şirketi (“Şirket”) nezdinde işlenmesine ilişkin esaslar aşağıda belirtilmiştir.  

Click Here to View the Full İnternet Sitesi Aydınlatma Metni


2.0 MR.DIY ÇEREZ POLİTİKASI

Bu Çerez Politikası, MR.DIY Turkey Ev Gereçleri ve Yapı Malzemeleri İth. A.Ş. olarak internet sitelerimiz olan https://www.mrdiy.com ve (diğer siteleri) ziyaret ettiğinizde sizi tanımamızı sağlayan çerezleri ve benzeri teknolojileri nasıl kullandığımızı açıklamaktadır. Bu çerezleri neden kullandığımızı ve kullanımımızı kontrol etme haklarınızı açıklamaktadır. 

Bazı durumlarda, kişisel verilerinizi toplamak veya diğer verilerle birleştirildiğinde kişisel veri haline gelen verileri çerezler olarak kullanabiliriz.

Click Here to View the Full Çerez Politikası


3.0 MR.DIY E- BÜLTEN ÜYESİ AYDINLATMA METNİ

İşbu Aydınlatma Metni’nde, kişisel verilerinizin, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve ilgili mevzuata uygun olarak, veri sorumlusu Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Ferko Signature Blok No: 175 İç Kapı No: 7 Şişli/İstanbuladresinde yer alan MRDIY Turkey Ev Gereçleri ve Yapı Malzemeleri İthalat Anonim Şirketi (“Şirket”) nezdinde işlenmesine ilişkin esaslar aşağıda belirtilmiştir. 

Click Here to View the Full E-Bülten Üyesi Aydınlatma Metni


4.0 
MR.DIY ÇALIŞAN ADAYI KİŞİSEL VERİLERİNİN KORUNMASI AYDINLATMA METNİ

İşbu Aydınlatma Metni’nde, kişisel verilerinizin, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve ilgili mevzuata uygun olarak, veri sorumlusu “Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Ferko Signature Blok No: 175 İç Kapı No: 7 Şişli/İstanbuladresinde yer alan MRDIY Turkey Ev Gereçleri ve Yapı Malzemeleri İthalat Anonim Şirketi (“Şirket”) nezdinde işlenmesine ilişkin esaslar aşağıda belirtilmiştir.   

Click Here to View the Full Çalışan Adayı Aydınlatma Metni


5.0 MR.DIY TALEP FORMU - AYDINLATMA METNİ

Kişisel verilerinizin, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında veri sorumlusu Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Ferko Signature Blok No: 175 İç Kapı No: 7 Şişli/İstanbuladresinde yer alan MRDIY Turkey Ev Gereçleri ve Yapı Malzemeleri İthalat Anonim Şirketi (“Şirket”) nezdinde işlenmesine ilişkin esaslar aşağıda belirtilmiştir.  

Click Here to View the Full İletişim Formu - Aydınlatma Metni


6.0 MR.DIY İADE POLITIKASI

MR.DIY’dan satın aldığınız ürünleri severek kullanmanız bizim için önemlidir. Ancak aldığınız ürünleri çeşitli sebeplerden dolayı iade etmek veya değişim yapmak istediğinizde mağazalarımızda bu işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

MR.DIY mağazalarından yapılan alışverişlerde mazeretsiz 14 gün içinde iade hakkınız bulunmaktadır.

Bu süreyi aştıysanız para iadesi yapılamaz ancak fatura tarihinden itibaren 30 gün içinde istediğiniz zaman ürün veya ürünlerinizi herhangi bir MR.DIY mağazasına geri getirebilir başka bir ürün ile değiştirebilirsiniz.

Click Here to View the Full İade Politikası


Güncel kampanyalar ve haberler için e-bültenimize abone olun